Agrarisch loonwerk
| K0255
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Ambachtelijke ijsbereiding
| K1073
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Automatisch melken
| K0272
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Aziatische keuken
| K0140
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Barbier
| K0252
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Bedrijfseconomie geschikt voor niveau 3
| K1074
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Bedrijfsindividualiteit Biologisch Dynamische landbouw
| K0282
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Beheer groen erfgoed
| K0887
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Bereiden van eenvoudige gerechten
| K1014
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Bereidt brood- en banketproducten
| K0757
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Bereidt gerechten
| K0010
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Bierkennis
| K0957
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Biologisch Dynamische landbouw
| K0341
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Biologische bedrijfsvoering
| K0890
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Black en Mixed hair basis
| K0011
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Black en Mixed hair gevorderd
| K0012
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Boomtechnisch onderzoek
| K0958
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Calculatie in de schoonmaak
| K0013
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Catering
| K0017
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|
Cultuurtechniek
| K0281
| Voedsel, groen en gastvrijheid
|