Inloggen / Registreren
Toggle navigation
Kwalificaties
Keuzedelen
Instellingsexamens
Examenleveranciers
Valideringsverantwoording
Contact
Routes Leidinggevende bakkerij
Crebo 25172 / Niveau 4
Sector: Voedsel, groen en gastvrijheid
Dossier: Brood en banket
Route 1: Inkoop
Inkoop mogelijk?
ja, volledig dekkend
Examenleveranciers:
Examenwerk
Route 2: Zelf ontwikkelen binnen afspraken
Volg de afspraken uit de publicatie
'Stappen route 2'
.
Gebruik openbaar beschikbare servicedocumenten:
Examenplan
examenwerk.nl
Servicedocument Bakkerij: profiel-kerntaken
www.mboraad.nl
Servicedocument Vaktechnieken en vakvaardigheden
www.mboraad.nl
Invloed van context op examinering:
Er is beperkte invloed
Voor de ontwikkeling van instellingsexamens Nederlands en Engels dient de
quickscan
gebruikt te worden.
Route 3: Externe validering
Het laten valideren van examenproducten kan bij de
5 autoriteiten
die de externe validering verzorgen.
Gekoppelde keuzedelen
Ambachtelijke ijsbereiding
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4
Belevingsgericht werken
Digitale vaardigheden gevorderd
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs
Duits in de beroepscontext A2
Duits in de beroepscontext B1
Duurzaamheid in het beroep D
Engels B1/B2
Engels in de beroepscontext B2
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Frans in de beroepscontext A2
Frans in de beroepscontext B1
Fries in de beroepscontext A2
Fries in de beroepscontext B1
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit
Internationaal II: werken in het buitenland
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO)
Lean en creatief
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4)
Ondernemerschap mbo
Persoonlijk profileren
Praktijkonderzoek
Praktijkopleider
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Spaans in de beroepscontext A2
Spaans in de beroepscontext B1
Streekproducten
Topsportvaardigheden
Van grond tot mond verdieping
Verdieping bakkerijgrondstoffen
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4)
Voedingsleer, gevorderd
Voorbereiding havo aardrijkskunde
Voorbereiding havo biologie
Voorbereiding havo economie
Voorbereiding havo geschiedenis
Voorbereiding havo management en organisatie
Voorbereiding havo natuurkunde
Voorbereiding havo scheikunde
Voorbereiding havo wiskunde A
Voorbereiding hbo
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking
Vorige
Overzicht
Volgende