Inloggen / Registreren
Toggle navigation
Kwalificaties
Keuzedelen
Instellingsexamens
Examenleveranciers
Valideringsverantwoording
Contact
Routes Zelfstandig werkend bakker
Crebo 25174 / Niveau 3
Sector: Voedsel, groen en gastvrijheid
Dossier: Brood en banket
Route 1: Inkoop
Inkoop mogelijk?
ja, volledig dekkend
Examenleveranciers:
Examenwerk
Route 2: Zelf ontwikkelen binnen afspraken
Volg de afspraken uit de publicatie
'Stappen route 2'
.
Gebruik openbaar beschikbare servicedocumenten:
Examenplan
examenwerk.nl
Servicedocument Bakkerij: profiel-kerntaken
www.mboraad.nl
Servicedocument Vaktechnieken en vakvaardigheden
www.mboraad.nl
Invloed van context op examinering:
Er is veel invloed
Voor de ontwikkeling van instellingsexamens Nederlands en Engels dient de
quickscan
gebruikt te worden.
Route 3: Externe validering
Het laten valideren van examenproducten kan bij de
5 autoriteiten
die de externe validering verzorgen.
Gekoppelde keuzedelen
Ambachtelijke ijsbereiding
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3
Belevingsgericht werken
Bereiden van eenvoudige gerechten
Bereidt gerechten
Digitale vaardigheden basis
Digitale vaardigheden gevorderd
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs
Duits in de beroepscontext A2
Duits in de beroepscontext B1
Duurzaamheid in het beroep C
Eetcultuur en -wensen
Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs
Engels A2/B1
Engels B1/B2
Engels in de beroepscontext A2
Engels in de beroepscontext B1
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Frans in de beroepscontext A2
Frans in de beroepscontext B1
Fries in de beroepscontext A2
Fries in de beroepscontext B1
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3
Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit
Internationaal II: werken in het buitenland
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO)
Lean en creatief
Nederlands 3F
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4)
Ondernemend vakmanschap, geschikt voor niveau 3 en 4
Ondernemerschap mbo
Oriƫntatie op ondernemerschap
Persoonlijk profileren
Praktijkonderzoek
Regionale specialiteiten en producten
Rekenen 3F
Rekenen 3F
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Spaans in de beroepscontext A2
Spaans in de beroepscontext B1
Streekproducten
Topsportvaardigheden
Van grond tot mond verdieping
Verdieping bakkerijgrondstoffen
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4)
Voedingsleer
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking
Vorige
Overzicht
Volgende