Kennispunt MBO Onderwijs & Examinering
Inloggen / Registreren

Routes Vakbekwaam medewerker vers
Crebo 25425 / Niveau 3
Sector: Voedsel, groen en gastvrijheid
Dossier: Vers: Vakmanschap & ambacht

Route 1: Inkoop

Inkoop mogelijk? nee

Examenleveranciers:

Er zijn geen examenleveranciers opgegeven.

Route 2: Zelf ontwikkelen binnen afspraken

Volg de afspraken uit de publicatie 'Stappen route 2'.

Gebruik openbaar beschikbare servicedocumenten:

Geen servicedocumenten aanwezig.

Invloed van context op examinering:

Er is beperkte invloed

Voor de ontwikkeling van instellingsexamens Nederlands en Engels dient de quickscan gebruikt te worden.

Route 3: Externe validering

Het laten valideren van examenproducten kan bij de 5 autoriteiten die de externe validering verzorgen.

Gekoppelde keuzedelen

ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 Belevingsgericht werken Catering Digitale vaardigheden basis Digitale vaardigheden gevorderd Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs Duits in de beroepscontext A2 Duits in de beroepscontext B1 Duurzaamheid in het beroep C Eetcultuur en -wensen Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs Engels A2/B1 Engels B1/B2 Engels in de beroepscontext A2 Engels in de beroepscontext B1 Fooddesign Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs Frans in de beroepscontext A2 Frans in de beroepscontext B1 Fries in de beroepscontext A2 Fries in de beroepscontext B1 Inleiding in de voedingstechnologie Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 3 Internationaal I: bewustzijn (interculturele) diversiteit Internationaal II: werken in het buitenland Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO) Lean en creatief Nederlands 3F Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4) Ondernemerschap mbo Oriƫntatie op ondernemerschap Persoonlijk profileren Praktijkonderzoek Rekenen 3F Rekenen 3F Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs Spaans in de beroepscontext A2 Spaans in de beroepscontext B1 Topsportvaardigheden Traiteur basis Traiteur verdieping Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4) Voeding, industriƫle processen Voeding, procestechniek Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking Worstmaken basis Worstmaken verdieping