Inloggen / Registreren
Toggle navigation
Kwalificaties
Keuzedelen
Instellingsexamens
Examenleveranciers
Valideringsverantwoording
Contact
Routes Vakexpert voeding en kwaliteit
Crebo 25462 / Niveau 4
Sector: Voedsel, groen en gastvrijheid
Dossier: Voeding
Route 1: Inkoop
Inkoop mogelijk?
ja, volledig dekkend
Examenleveranciers:
Groene Norm
Route 2: Zelf ontwikkelen binnen afspraken
Volg de afspraken uit de publicatie
'Stappen route 2'
.
Gebruik openbaar beschikbare servicedocumenten:
Wettelijke beroepsvereisten, essentie van beroep, essentiƫle kennisaspecten, aanvullend op de proeve van bekwaamheid, branchevereisten
www.mboraad.nl
Invloed van context op examinering:
Er is veel invloed
Voor de ontwikkeling van instellingsexamens Nederlands en Engels dient de
quickscan
gebruikt te worden.
Route 3: Externe validering
Het laten valideren van examenproducten kan bij de
5 autoriteiten
die de externe validering verzorgen.
Gekoppelde keuzedelen
ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4
Brede verbetermethoden en -technieken
Digitale vaardigheden gevorderd
Doorstroom groen hbo
Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs
Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs
Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs
Duits in de beroepscontext A2
Duits in de beroepscontext B1
Duurzaamheid in het beroep D
Engels B1/B2
Engels in de beroepscontext B2
Fooddesign
Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Frans in de beroepscontext A2
Frans in de beroepscontext B1
Fries in de beroepscontext A2
Fries in de beroepscontext B1
Hospitality/catering
Inspelen op innovaties geschikt voor niveau 4
Internationaal I: overbruggen (interculturele) diversiteit
Internationaal II: werken in het buitenland
Invloed en medezeggenschap in organisaties (IMO)
Lean en creatief
Ondernemend gedrag (geschikt voor niveau 3 en 4)
Ondernemerschap mbo
Persoonlijk profileren
Praktijkopleider
Productietechniek geschikt voor niveau 4
Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs
Spaans A2/B1 in het beroepsonderwijs
Spaans B1/B2 in het beroepsonderwijs
Spaans in de beroepscontext A2
Spaans in de beroepscontext B1
Topsportvaardigheden
Verdieping blijvend fit, veilig en gezond werken (geschikt voor niveau 3 en 4)
Verpakken van levensmiddelen
Voorbereiding havo aardrijkskunde
Voorbereiding havo biologie
Voorbereiding havo economie
Voorbereiding havo geschiedenis
Voorbereiding havo management en organisatie
Voorbereiding havo natuurkunde
Voorbereiding havo scheikunde
Voorbereiding havo wiskunde A
Voorbereiding hbo
Werken in projecten voor ontwikkelingssamenwerking
Werken op de internationale arbeidsmarkt
Vorige
Overzicht
Volgende